Waarom moeilijk doen ...?

Een website laten maken kan goedkoop en ziet er dan vaak ook zo uit! Het kan natuurlijk professioneel. Maar dan wel met een bijpassend prijskaartje.
Zelf een website bouwen is moeilijk als het uw vak niet is. Tenzij dat onder onze begeleiding gebeurt. En dat is dan ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd
.

 

Een webwinkel met alles er op en er aan
Kom professioneel voor de dag als u iets online wilt verkopen.

Als u online iets wilt verkopen kunt u dat via Marktplaats.nl doen of via uw eigen website. Ons advies: doe beide.

Als u als webwinkelier - maar ook als gewone winkelier - serieus genomen wilt worden moet u een goed uitziende webwinkel hebben. Geen in elkaar geknutselde html pagina's met een PayPal button. Maar een echte webwinkel met een voor de klant herkenbare structuur en meerdere betaalmethoden waarvan iDeal overigens de belangrijkste is. En verder alle toeters en bellen die je van een goede webwinkel mag verwachten.

Aan de voorkant moet de winkel er gelikt uitzien. En aan de achterkant (de backoffice) moet de nodige functionaliteit voorhanden zijn waarmee u als webwinkelier uw zaken efficiënt kunt afhandelen. Te denken valt aan het uitdraaien van facturen, het bijhouden van bestellingen en orderstatussen, het bekijken van statistieken, het snel en efficiënt kunnen invoeren van producten, het makkelijk invoeren van mutaties enzovoort enzovoort.

Zoals gezegd ook de gewone winkelier met een fysieke winkel kan niet meer zonder tenminste een website. Maar zelfs daarmee doet u uzelf tekort. Als u geen echte webwinkel heeft laat u omzet liggen. In toenemende mate vergelijken kopers niet alleen producten via het Internet maar kopen ze daar ook. Misschien komt men nog bij u in de winkel om het product een keer in het echt te zien maar een rap toenemend percentage van de aankopen gebeurt online.

 
Een professionele webshop van AKSOM Hosting
Een webshop? Doe het dan professioneel!Niet meer alleen de prijs is doorslaggevend voor de beslissing
om via het Internet te kopen. Ook het gemak en het feit dat consumenten er inmiddels aan gewend zijn zorgt voor een explosieve groei van het aantal online aankopen. Voeg daarbij dat de angst om bedrogen of bestolen te worden inmiddels goeddeels verdwenen is door het kunnen betalen met iDeal of PayPal en het feit dat er al heel veel webwinkels zijn met een ijzeren reputatie op het gebied van klantvriendelijkheid en service en de argumentatie is rond.


De Software

Er is heel veel software te verkrijgen waar een webwinkel mee kan worden gemaakt. Voor ons is er maar één pakket dat met kop en schouders uitsteekt boven de rest en dat is OpenCart.

Als de site eenmaal staat is het beheer van de webwinkel vrij intuïtief en eenvoudig. Het opzetten van de webwinkel en

  het aanpassen aan de eigen wensen heeft echter nog wel wat voeten in aarde. Zeker als u er geen ervaring mee hebt. Die zorg en het onderhoud (versieaanpassingen, opschoning, implementatie van nieuwe functies etc.) nemen wij u graag uit handen. En mocht het een keer misgaan dan helpen wij u snel weer op weg. Want zeker bij een webwinkel is tijd gelijk aan geld.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende gedachtenwisseling.

Neem Contact Op! >>