Waarom moeilijk doen ...?

Een website laten maken kan goedkoop en ziet er dan vaak ook zo uit! Het kan natuurlijk professioneel. Maar dan wel met een bijpassend prijskaartje.
Zelf een website bouwen is moeilijk als het uw vak niet is. Tenzij dat onder onze begeleiding gebeurt. En dat is dan ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd
.

 

Webmasterservices
Laat uw online aanwezigheid over aan een professional.

Functieprofiel van de kleine zelfstandige  

Een eigen website, webwinkel, weblog of forum is leuk; een must zelfs als u zich professioneel wilt profileren. Maar het is nog best wat werk. Vooral voor kleine ondernemers vaak teveel werk. Bovendien is het doorgaans niet het vak van de ondernemer en is er weinig of helemaal geen kennis in huis over alle webgerelateerde zaken.

Uitbesteding aan een professional is dan de meest aangewezen weg. De internetprofessional kent de weg, weet van de laatste ontwikkelingen en doet in een uur waar u waarschijnlijk een dagdeel mee kwijt bent. Kosten zijn al snel terugverdiend als in de bespaarde tijd een extra klant kan worden binnengebracht.

De wijze waarop webmasterservices worden verleend kan op vele manieren. VariĆ«rend van afroep tot een vast aantal uren per maand of een prestatiecontract. Alles wordt in overleg met u bepaald.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende gedachtenwisseling.

Neem Contact Op! >>