Waarom moeilijk doen ...?

Een website laten maken kan goedkoop en ziet er dan vaak ook zo uit! Het kan natuurlijk professioneel. Maar dan wel met een bijpassend prijskaartje.
Zelf een website bouwen is moeilijk als het uw vak niet is. Tenzij dat onder onze begeleiding gebeurt. En dat is dan ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd
.

 

Wat kunnen we nog meer betekenen?
Services voor een professionele online aanwezigheid.

Wat we nog meer voor uw professionele online aanwezigheid kunnen doen vindt u hieronder. Wij nemen u het werk uit handen, zorgen dat u goed voor de dag komt en last but not least zorgen dat u de belangrijkste promotie van uw boodschap of product voor elkaar hebt, het beeldmateriaal. We raden u met name aan het onderwerp video even goed te lezen!

U moƩt een website hebben want een bedrijf zonder website anno nu maakt niet een erg professionele indruk. Maar het bijhouden ervan is een te grote opgave of gaat ten koste van andere belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het realiseren van omzet. Geef de website dan uit handen aan een professional.

Webmasterservices

Bijna alle Content Management Systemen bieden een aantal templates waar u uit kunt kiezen. Maar als u een beetje wilt opvallen is het zaak iets meer aandacht te besteden aan het uiterlijk van de site zodat u herkenbaar bent. Wij kunnen dat voor u realiseren.

Webdesign

Zonder plaatje verkoop je niets op het Internet. Zonder video laat je omzet liggen. Video (YouTube) is met de dag een belangrijker omzetmotor aan het worden. Niet alleen stelt video uw in staat u product beter te demonstreren,  u komt ook nog eens met een extra vermelding in de zoekresultaten terecht.

Fotografie & Video