Waarom moeilijk doen ...?

Een website laten maken kan goedkoop en ziet er dan vaak ook zo uit! Het kan natuurlijk professioneel. Maar dan wel met een bijpassend prijskaartje.
Zelf een website bouwen is moeilijk als het uw vak niet is. Tenzij dat onder onze begeleiding gebeurt. En dat is dan ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd
.

 

Fotografie & Video
Een foto zegt meer dan 1000 woorden en een video nog meer.

Zien doet kopen. Bent u weleens op Marktplaats.nl geweest waar de artikelomschrijving aantrekkelijk leek maar het plaatje ontbrak? En ... heeft u toen gekocht. Nee dus. Iets verkopen zonder goede afbeelding waarop bovendien de details zichtbaar zijn is buitengewoon moeilijk. Dus zomaar even een plaatje van iets schieten met uw smartphone met de zitbank en de rest  

van de woonkamer als achtergrond is niet de juiste methode.

Productfotografie is niet heel erg moeilijk maar je moet wel weten wat je doet. En het is tijdrovend. Wij beschikken over alle apparatuur, de juiste verlichting en achtergronden om van uw producten een aantrekkelijke propositie te maken.


360┬░ Fotografie

 

Niet geschikt voor alle producten of voor iedere webshop maar deze wijze van productpresentatie is ook mogelijk. Het is wel wat kostbaarder maar kan zeer omzetverhogend werken.

De kosten bestaan hier uit dat er een apart stuk software moet worden aangeschaft voor de webwinkel en er moeten per product ca. 36 foto's worden gemaakt om een goede 360 graden presentatie te krijgen.

Maar als het product zich er voor leent is dit - na video -de meest effectieve manier om uw klant er online kennis mee te laten maken.

Overigens verschilt de ene 360 graden presentatie iets van de andere. Dit is afhankelijk van de gebruikte software. De presentatie hiernaas is een stand alone presentatie die niet is geïntegreerd in een webshop.

<-- Klik op de afbeelding en draai hem met uw muis rond. Gebruik de knoppen om de zoomen en te draaien.


Video

Video is de meest onderschatte tool om uw product of dienst toe te lichten en te promoten. Het maken van een korte video (liefst 2 tot 4 minuten) is eigenlijk niet heel erg moeilijk. Je moet alleen weten hoe je het moet doen. Niet met een smartphone in elk geval. Dit zijn de te zetten stappen:

  • Vaststellen van het doel.
  • Bepalen hoe het doel te bereiken.
  • Vinden van een lokatie of inzetten green screen.*
  • Vinden van acteurs (uzelf, medewerkers?)
  • Schrijven van een kort script.
  • Opbouwen van een set (voornamelijk licht en geluid).
  • Draaien van de video
  • Editten, voice-over, muziek etc.

*Toelichting op green screen.
Met een green screen opname heb je eigenlijk geen locatie nodig. Veel uitstekende productvideo's worden op deze manier gemaakt. U houdt uw verhaal over uw product voor een green screen en doet alsof u in een studio staat. Die studio maken we in photoshop en zetten we als achtergrond in uw video. Of we zetten u voor het paleis op de Dam. Net wat u wilt.

 

De video is niet alleen een uistekend medium om informatie over uw bedrijf, producten of diensten te geven. Als de video op YouTube wordt gezet komt hij bovendien naar voren in de zoekresultaten van mensen die uw product zoeken. Als uw concurrent geen video heeft - en die kans is bijzonder groot - staat u meteen met 1 - 0 voor.

Apparatuur
Wij filmen voornamelijk mat een Canon 60D DSLR camera. Deze toestellen worden in toenemende mate gebruikt voor professionele full HD video's. Tevens maken we wel gebruik van een Sony handicam, ook full HD natuurlijk.

De voordelen van deze camera's zijn dat ze vrijwel de zelfde beeldkwaliteit leveren als een professsionele videocamera's (de Canon 5D is o.a. gebruikt bij opnamen van dr. House) maar aanzienlijk minder investering vragen.

Het effect laat zich raden. Kosten van slechts een paar duizend euro aan apparatuur maken uw video aanzienlijk goedkoper dan wanneer de investeringen in de tienduizenden Euro's lopen. En nogmaals de kwaliteit is uitstekende, beter dan wat u op het internet nodig heeft.

Voice Over
Product- en bedrijfsvideo's zijn vaak geheel of gedeeltelike voorzien van een voice over (de stem buiten beeld). Zelf inspreken is doorgaans af te raden. Via deze link kunt u bij een professionele voice over terecht. 

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende gedachtenwisseling.

Neem Contact Op! >>