Waarom moeilijk doen ...?

Een website laten maken kan goedkoop en ziet er dan vaak ook zo uit! Het kan natuurlijk professioneel. Maar dan wel met een bijpassend prijskaartje.
Zelf een website bouwen is moeilijk als het uw vak niet is. Tenzij dat onder onze begeleiding gebeurt. En dat is dan ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd
.

 

Een forum is communicatie in optima forma
Beantwoord vragen, deel kennis, communiceer met klanten of leden.

Echt interachtief communiceren doe je via een forum. Niet voor de flauwekul of voor de lol. Dat kan via de social media. Op een forum worden meestal serieuze zaken behandeld. In de meeste gevallen is er sprake van het stellen van vragen waarop door terzake kundigen antwoord wordt gegeven.

Een forum is dus goed inzetbaar om interactief informatie uit te wisselen rond een bepaald thema, bijvoorbeeld het zelf bouwen en restaureren van houten boten.

Een internetforum met phpbb
Een Internetforum gemaakt met phpBB.
 

Maar een forum kan ook heel goed worden ingezet om vragen van klanten te beantwoorden. Doordat vragen en antwoorden gedurende een zelf te bepalen tijd zichtbaar blijven, ontstaat vaak een soort naslagwerk. Hierdoor kunnen mensen zonder deel te nemen aan de discussie toch antwoorden op hun vragen vinden en kun je bijvoorbeeld voorkomen dat je voor verschillende klanten zes keer de zelfde vraag moet beanwoorden. Het forum stelt je dus ook in staat om passief een relatie met (potentiĆ«le) klanten op te bouwen en vertrouwen te winnen.

De sotware die wij gebruiken is phpBB. Dit pakket biedt een ruim scala aan beheerstools waarmee het forum bestuurd kan  worden. Geheel of gedeeltelijk openbaar of helemaal besloten. Ongecontroleerde aanmelding of gemonitoorde aanmelding (aan te raden vanwege forumspam), statussen van bezoekers en moderatoren, bans (van spammers of vervelende bezoekers) etc.

Let wel een forum vraagt wel de nodige aandacht en onderhoud (moderatie).

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende gedachtenwisseling.

Neem Contact Op! >>