Waarom moeilijk doen ...?

Een website laten maken kan goedkoop en ziet er dan vaak ook zo uit! Het kan natuurlijk professioneel. Maar dan wel met een bijpassend prijskaartje.
Zelf een website bouwen is moeilijk als het uw vak niet is. Tenzij dat onder onze begeleiding gebeurt. En dat is dan ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd
.

 

Maak uw keuze uit één van onze formules ...
Alle prijzen excl. BTW.

Kies hieronder een formule en lees wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer dan één site, blog of webwinkel? Natuurlijk kan dat! En aanzienlijk goedkoper dan hieronder staat aangegeven als u twee of meer formules bij ons afneemt.

Een website met een eigen domeinnaam. Beheer via een online Content Management Systeem of software op uw eigen computer. Vanaf € 110 per jaar.

Website

Een webwinkel met een eigen domeinnaam. Zeer professionele software met tal van uitbreidingsmogelijkheden. Vanaf € 120 per jaar.

Webwinkel

Een weblog om de voortgang van en project op bij te houden, als commerciële ondersteuning van een site of winkel, of gewoon om informatie te delen. Vanaf € 90 per jaar.

Weblog

Een forum om uw klanten te ondersteunen, leden van een vereniging met elkaar te laten communiceren of een gemeenschap rondom uw product te creëren. Vanaf € 90 per jaar.

Forum