Waarom moeilijk doen ...?

Een website laten maken kan goedkoop en ziet er dan vaak ook zo uit! Het kan natuurlijk professioneel. Maar dan wel met een bijpassend prijskaartje.
Zelf een website bouwen is moeilijk als het uw vak niet is. Tenzij dat onder onze begeleiding gebeurt. En dat is dan ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd
.

 

Webdesign
Dertien in een dozijn uitstraling is niet erg professioneel.

Alle pakketten die wij gebruiken hebben een standaard layout. De website builder en pc software hebben bovendien een hele reeks templates waaruit een keuze gemaakt kan worden.

Heel veel standaard templates voor uw website. 

Voor pakketten zoals de weblog, de webshop en het forumpakket zijn er templates te koop. Dit stelt u in staat om een website, -winkel, forum of blog te creĆ«ren waarvan het uiterlijk aansluit

 

bij uw business, club of activiteit.

De meeste site-eigenaren vinden de standaardoplossingen toch niet onderscheidend genoeg en willen hier graag een paar eigen wensen in verwerkt zien. Anderen hebben iets voor ogen dat om echt maatwerk vraagt. In al deze gevallen kunnen we u van dienst zijn. Het liefst doen we dat natuurlijk wel binnen de pakketten waar we zelf mee werken en waar we blind onze weg kunnen vinden.

Wat we niet doen ...

Het is wel handig om meteen aan te geven wat we niet doen. We werken niet met flash. Enerzijds omdat hier onze expertise niet ligt en anderzijds omdat we van mening zijn dat ingewikkelde flash presentaties erg van de inhoud afleiden.

Ook het van de grond af bouwen van websites en applicaties doen we niet. Althans dat doen we niet zelf. Mocht u dat toch willen dan hebben wij wel samenwerkingsverbanden met met experts die dit soort zaken voor u kunnen realiseren.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende gedachtenwisseling.

Neem Contact Op! >>