Waarom moeilijk doen ...?

Een website laten maken kan goedkoop en ziet er dan vaak ook zo uit! Het kan natuurlijk professioneel. Maar dan wel met een bijpassend prijskaartje.
Zelf een website bouwen is moeilijk als het uw vak niet is. Tenzij dat onder onze begeleiding gebeurt. En dat is dan ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd
.

 

Deel op uw weblog uw informatie
Informeer, promoot, deel, communiceer.

De weblog is ontstaan vanuit de wens van Internetgebruikers om zelf content te kunnen publiceren. Veelal was dit in de vorm van een soort krant of een dagboek. Doordat de zoekmachines weblogs razendsnel hoog in hun zoekresultaten toonden werd de weblog al snel door internet marketeers ontdekt als promotietool.

Daarbij was en is het een ongeschreven regel dat de promotie vooral een beetje verstopt moet zijn en de weblog toch vooral veel nuttige informatie moet bieden. Tegemwoordig kun je met een weblog eigenlijk alle kanten op vanwege de vele functies die je aan een weblog kunt toevoegen. Tot aan een webshop toe maar dan schiet je wat ons betreft je doel voorbij.

Gebruik de weblog dus om informatie te delen. Dat kan in de vorm van nieuwsberichten, achtergrondartikelen, toelich-

 

tingen op- en reviews van producten, een persoonlijk dagboek of informatie rond een bepaald thema, bijvoorbeeld kleiduiven schieten of fotografie.

Het nadeel van weblogs is dat je nogal vastzit in een bepaald kader dat lastig aan te passen is. Dat is tegelijik een voordeel omdat je - behalve over het template - verder over niet veel zaken hoeft na te denken. De software die wij voor onze weblogs inzetten is Wordpress. Dit is het meest gebruikte pakket. Het is nog redelijk flexibel en er zijn heel veel templates voor te krijgen (zowel gratis als betaald). Maar ook  veel invoegbare toepassingen. Dit bij elkaar maakt dat het de aantrekkelijkste optie is voor een weblog.

U kunt uw weblog op uw eigen domein zetten maar we heben ook 1blog.nl voor u beschikbaar. U geeft uw weblog een naam en bent vervolgens online als uwnaam.1blog.nl.

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende gedachtenwisseling.

Neem Contact Op! >>